Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Odkazy na uživatelské fotogaleri.Šetříme tím místo na stránkách. Každý má fotogalerie na webu. Přidávejte ze svých cest odkazy na fototogaleri. Přidejte případně i popis cesta. Ale ostatní prosím. Nevkládejte sem žádné komentáře a poznámky. Na to jsou jiné sekce. Tím nám zůstane toto téma jen o fotkách a přehledné. Děkuji.
Sem vložené komentáře budu mazat !!!!!!!

Téma: Rusko 2010, Krym 2011

Rusko 2010, Krym 2011 12 roků 8 měsíců zpět #12529

  • Makak
  • Avatar uživatele Makak
  • OFFLINE
  • Mladší pisálek
  • Příspěvky: 70
  • Karma: 9
Dávám odkaz na rajče na letošní Krym. Není tam úplně všechno, ještě to doplním o fotky z ponorkové základny Balaklava, fotila jsem hlavně já, takže mě tam nikde moc nehledejte B) Teď tahám fotky od kluků.

Videa z Krymu jsou z Arbatské strilky, pro mě to byl nejkrásnější zážitek z celé dovolené a pokud se někdy na Krym dostanete, nenechte si ujít tuhle 120 km dlouhou písečnou kosu místy širokou jen pár desítek metrů. Člověk si tam připadá jako na rally, musí sevřít půlky a jet ideálně kolem 80km/h, jinak je to levá pravá, pana orel, jako na každým písku, i když tenhle je ještě obohacený o drť z mušlí, tak drží o něco lépe. Lze to jet i s kuframa, ale není to takový požitek. My jsme kufry nechali u děžurné a jeli nalehko. Je tam nádherné koupání s velkými vlnami v teplém azovském moři. Nikde ani noha, takže koupačka na naháče :cheer:

Třetí video je z přípravy na táborák - sehnat dřevo v kopcích někdy nebývá lehké...:unsure:

Rozhodně zajímavá je jaderná elektrárna - byla dostavěná z 90%, chyběla už jen střecha a palivo. Po výbuchu Černobilu stavbu zastavili, nyní celý komplex bourají a zpětně těží armatury-železo. Byli jsme přímo uvnitř reaktoru, kde normálně probíhá reakce. Úžasný zážitek.
http://big-makak.rajce.idnes.cz/
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.199 sekund