Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: DVORCE PODZIM 2018

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26631

  • Ruda
  • Avatar uživatele Ruda
  • OFFLINE
  • Přispěvatel
  • Jsem jak americké auto velký pohodlný a hodně žeru
  • Příspěvky: 656
  • Obdržená poděkování 57
  • Karma: 34
Taky bych chtěl poděkovat Karlovi a paní hostinské za skvělou obsluhu a parádní setkání. Maso super, ochutnal jsem jeden kousek hlívy a opuchl mi ret. Tak bych si stoupnul do jedné fronty s Gekem. Jsem rád že jsem vás všechny viděl. Sice jsem seděl tiše v koutku, ale i tak jsem s některýma prohodil pár slov. Na které nedošlo těm se omlouvám, napravím to na jaře. Už se na vás těším.

PS: v pátek cestou do Dobříše jsem trochu nastydl a byl jsem indisponován, teď jsem skoro na smrt nemocný. Mám knedlík v krku a špatně se mi mluví. Těžce to nesu.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26632

  • janek
  • Avatar uživatele janek
  • OFFLINE
  • Začátečník
  • SUZUKI DR BIG 800
  • Příspěvky: 26
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 1
Rudo dej si česnek křen cibuli a bude fajn :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26633

  • Tombus
  • Avatar uživatele Tombus
  • OFFLINE
  • Inventář fóra
  • Příspěvky: 1762
  • Obdržená poděkování 115
  • Karma: 183
především by ten knedlík měl polknout a příště nehltat a občas to zapít :woohoo: ...nějaká rýmička, aby ses neposrál :blink:
Bahno není nepřítel, je to jen začátek cesty...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26634

  • Ruda
  • Avatar uživatele Ruda
  • OFFLINE
  • Přispěvatel
  • Jsem jak americké auto velký pohodlný a hodně žeru
  • Příspěvky: 656
  • Obdržená poděkování 57
  • Karma: 34
Jste hodní, věděl jsem že zde najdu hřejivá slova útěchy ve své těžké nemoci. :laugh:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26635

  • Fort
  • Avatar uživatele Fort
  • OFFLINE
  • Začátečník
  • Příspěvky: 45
  • Obdržená poděkování 4
  • Karma: 1
Jsem rád, že jsem Vás všechny viděl, kamarádi a už se těším na jarní Dvorce.

Hlíva už opravdu začíná být problém, poslední roky se už nedá jíst. Ještě loni jsem to řešil tak, že jsem si vzal trochu do krabičky, cestou domů dokoupil v Kauflandu další hlívu zvlášť, plus trochu brambor a zředil to.
Teď, když se maso nakonec s hlívou smíchá, tak se vlastně mimo oždibování přímo z rožně zdenaturuje všechno. A přitom mne Wyky naučil tu hlívu připravovat, často si ji doma dělám a hrozně mi chutná.
Na fóru s ruskejma motorkama máme autocenzuru, protože nám jinak ten náš debilní dovozce a pořadatel neprodá náhradní díly, bo má monopol, ale tady bychom se mohli domluvit na něčem, co by si každý mohl dochutit sám.
Tahle chuťová brutalita byla pár let exotickou bigařskou zvláštností, ale může skončit tím, že si lidi budou vozit a opékat vlastní klobásy.
Salám už si beru s sebou pro jistotu normálně a myslím, že letos čekalo dost lidí do rána skoro na lačno na tu super snídani.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26636

  • Jóna
  • Avatar uživatele Jóna
  • OFFLINE
  • Začátečník
  • Máš-li trable, nezoufej, zvyš volnoběh a doufej
  • Příspěvky: 47
  • Karma: 3
Přiznám se že nechápu, co s tou hlívou všichni máte. Mě to vyloženě chutnalo a chtěl bych dokonce i recept. A to občas nesnesu to, co někteří kamarádi označují za pikantní :S
Karle, bylo to vynikající, jen tak dál :evil:
DR800S, SR42B, rv:1990
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26637

  • Láslo
  • Avatar uživatele Láslo
  • OFFLINE
  • Starší pisálek
  • Na moje ledviny nikdo nečeká
  • Příspěvky: 272
  • Obdržená poděkování 14
  • Karma: 1
Ale no tak. Masa bylo hodně a v žádným případě nebylo ostré ale bylo výborné jako vždy. Ano, hlíva ostrá byla. Ale když do ní padl poslední ořez masa, tak to bylo prudce jedlé.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

DVORCE PODZIM 2018 2 roků 3 měsíců zpět #26638

  • Wyky
  • Avatar uživatele Wyky
  • OFFLINE
  • Přispěvatel
  • Příspěvky: 506
  • Obdržená poděkování 16
  • Karma: 157
Dvorce super, jako vždy, díky Karlovi, Kubovi, Lukášovi a paní hospodské & crew. ;) Hlívu jsem na začátku, když jsem ji dělal já, trochu aditivoval drceným chilli, potom kečupem od Cipíska, potom dokonce syrečkama od Velitele a bylo to jedlý velice. :P Pak jsem se ztratil do hospody a nevím, kdo se chopil přípravy palivce (asi Karel), ale je fakt, že když jsem ochutnal v noci, tak to tedy mělo grády (mňam :laugh:) a chápu, že slabší povahy s tím mohou mít problém. :sick: Za mě tedy hlívu kořenit tolik, aby se najedli všichni a kdo chce, tak ať si ji přiostří. Já mám ostré rád, takže já si budu přidávat chilli. :whistle:
DR-BIG 750S, 1989
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.184 sekund