XIV. Sraz DR-Big 2013

XIV. DR-Big sraz byl opět v novém prostředí. Tentokrát jsme jeli k Flegmatikovi poznávat hezkou Vysočinu. Přijeli i kamarádi ze Slovenské republiky a tím dali srazu příměr mezinárodní. 

Ubytování bylo v pokojích v budově a v hezkých chatkách.

Vnitřek chatky

Zajímavá a s velkým zájmem byla přijata návštěva policie ČR a předvedení jejich vozu, určeného ke stíhání silničních pirátů. 

Pleskin je rozený policajt. Škoda že to nedělá.

Vyjížďka byla netradičně po skupinkách, ovšem perfektně připravená. Naše skupina podlehla iluzi slova " je to kousek" a vyrazili jsme s parkoviště, kde jsme všichni až na Honzu Sadílka vzorně zaparkovali. Jak paka uprostřed parkoviště. Nějak nám to přišlo normální. 

Ale starastiplná výprava v motobotách stála za to. Krasné skály a hezký výhled. 

Devět skal

Po vyjížďce byly soutěže. Cen se sešlo mnoho, jen děvčata se ostýchala se do nich zapojit. Bojoval jsem s jednou dobrovolnicí ze Slovenska, ale nezvítězil jsem. :o( Snad příště. 

Střílelo se foukačkou na terč, jezdilo se v kolečkovém křesle, klasická jízda pomalosti a s kolem jako z nákupu slalom. No bylo toho dost a nasmáli jsme se. 

Foukaná

Sraz byl myslím povedený, mě se tu moc líbilo. Flegmouš si dal, jako ostatně každý, kdo sraz pořádal, práci s jeho přípravou. 

Šipky na vyjížďku

Takže příště ve Východních Čechách nashledanou. 

Celkem se tu otočilo 96 platících lidí. (Někteří zmátly šipky a tak se točili i vícekrát!!!!)
Bylo tady 56 BIGů!!!! (zdá se mi to hodně), ale je to tak.Mnoho jiných motorek a jeden skútr. 
23 lidí spalo ve stanech
52 lidí pokoje a chatky